Menu

mr. Ingrid Luimes

Ik ben Ingrid Luimes, MfN-registermediator, coach en advocaat voor gemeenschappelijke belangen. Ik begeleid cliënten die zijn vastgelopen in een conflict of in hun relatie. Ik ondersteun cliënten bij het zoeken naar een passende oplossing.

mr. Timmermans

Specialist in onroerend goedrecht, zowel op het civielrechtelijk vlak alsmede het onroerend goed gerelateerde bestuursrecht (ruimtelijke ordening, woningwet en milieu). In 1992 als meester in de rechten afgestudeerd. Tot 1998 als bedrijfsjurist werkzaam geweest bij een projectontwikkelaar/aannemer. Vanaf 1998 als advocaat werkzaam in de onroerend goed rechtspraktijk. In 2001 met succes de post academische Grotius opleiding onroerend goed gevolgd. Lid van de Vereniging van de Vastgoedjuristen, Vereniging voor Bouwrecht, Utrechtse Bouwsociëteit.

mr. Wouter van de Velde

Mijn naam is Wouter van de Velde. Ik ben in 1999 als meester in de rechten afgestudeerd in zowel de economisch publiekrechtelijke als de strafrechtelijke studierichting. Voor, tijdens en na mijn rechtenstudie heb ik meerdere jaren werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en ben ik werkzaam geweest in het bankwezen. In 2001 ben ik beëdigd tot advocaat en procureur. Ik ben lid van de specialisatievereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA) en in 2007/2008 heb ik de post academische opleiding Onderneming & Aansprakelijkheid aan de Grotiusacademie gevolgd en met succes afgerond.

Juridische diensten en mediation op onder meer de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Personen- en familierecht

Ondernemingsrecht

Onroerend goed recht

Strafrecht

Kunnen wij u helpen?