Coaching

Wat is coaching?

Coaching is begeleiding bij het proces in persoonlijke of relationele ontwikkeling. Mensen komen met een coachvraag als ze ergens in vastlopen of als ze willen voorkomen dat er conflicten gaan ontstaan.

Er wordt weleens gezegd: “Er zijn net zoveel coaches als mensen die in coaching gaan.” Met andere woorden: iedereen kan zich coach noemen. Klopt. Als je een coach zoekt, kijk daarom niet alleen naar de opleiding die de coach heeft gevolgd, maar ook naar zijn/haar specialisaties. Verder is heel belangrijk -misschien wel het belangrijkste- dat je een klik hebt met je coach. Als die klik er niet is, dan zal coaching niet het effect hebben dat je wenst en verdient.

Ik ben geen “algemene coach”. Vanuit mijn persoonlijke achtergrond, opleiding en ervaring heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van liefdesrelaties en familiebedrijven. Lees hierover op de subpagina’s meer.

Kom gerust bij mij langs voor een gratis intakegesprek. Dan kijken we of de klik er is en of ik wat voor jou/jullie kan betekenen.

Heerenstaete staat u bij in

Mediation

Coaching

Advocatuur

Wilt u teruggebeld worden ?