Menu

Welkom bij Heerenstaete Advocaten & Mediation

Welkom op onze site. Wij, Ingrid Luimes en Bas van Riel, vormen samen Heerenstaete Advocaten & Mediation. Ons kantoor is gevestigd in het mooi gelegen stadje Rhenen, in het hart van de regio de Gelderse Vallei, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug.

Kwaliteit

Wij leveren graag goed werk. Daarom nemen wij alleen opdrachten aan waarvoor wij de specialistische kennis hebben. Wanneer wij u niet de juiste hulp kunnen bieden, verwijzen wij u door naar een collega advocaat die wel deze kennis in huis heeft. Zo weet u zeker dat uw probleem goed wordt behandeld. Daar heeft u recht op en dat vinden wij belangrijk.

Wij realiseren ons dat het geen pretje is als je een advocaat of mediator nodig hebt. Meestal is er iets aan de hand waar je zelf niet meer kunt uitkomen. Wij zullen altijd proberen om het probleem, in goed onderling overleg, al dan niet via mediation, op te lossen. Niemand wil immers graag een jarenlange en dure procedure. Pas wanneer het echt niet anders kan, voeren wij voor u en in nauw overleg met u, een procedure.

Wij leveren specialistisch werk voor een gemiddeld tarief. Ook zijn wij aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Als u voor een toevoeging (pro deo) in aanmerking komt, dan regelen wij dit voor u.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

Juridische diensten en mediation op onder meer de volgende rechtsgebieden:

Algemeen Civielrecht

Arbeidsrecht

Personen- en familierecht

Ondernemingsrecht

Strafrecht

Kunnen wij u helpen?