Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Luimes, MfN-registermediator, coach in relaties en familiebedrijven en advocaat.

Mijn motto is: “Alles draait om relaties”. Of je nu gaat trouwen, gaat scheiden, in dienst treedt bij je werkgever, weggaat bij je werkgever, familie van elkaar bent, noem maar op: in conflicten blijkt hoe sterk jouw band is in deze relatie en wat je daarin tegenkomt van jezelf en de ander.

In het leven loopt niet altijd alles op rolletjes. Ik kan je in lastige tijden bijstaan als mediator, als coach en als advocaat. Dit lijkt misschien veel voor één persoon, maar als je uitgaat van mijn motto “alles draait om relaties” dan komt in basis bijna alles op hetzelfde neer: we willen allemaal gezien en gewaardeerd worden om wie we zijn.

Mijn achtergrond

Ik heb Rechten gestudeerd in Nijmegen aan de Radboud Universiteit en ik ben in 1993 afgestudeerd.

Na mijn studie ben ik gestart in het familiebedrijf van mijn ouders in de onroerend goed makelaardij en ben ik beëdigd als makelaar o.g.. Daarna heb ik gewerkt bij De Lorijn in Druten als onroerend goed deskundige. In 1997 heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt bij Bax advocaten te Doetinchem en ben ik beëdigd als advocaat. In 2002 ben ik als zelfstandig advocaat begonnen in de maatschap Diepeveen Van Schaik & Partners. In 2007 heb ik mijn registratie als MfN-registermediator gehaald en sindsdien ben ik werkzaam bij Heerenstaete.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en op het arbeidsrecht. In beide vakken heb ik een master gevolgd. Mijn werk heeft naast juridische ook psychologische kanten. Op het psychologische vlak ben ik opgeleid bij Phoenix Opleidingen te Utrecht door het volgen van de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie (o.a. NLP, TA, familie opstellingen), de opleiding Systemisch werken en de opleiding Relatietherapie. Verder heb ik de KIES training gevolgd, gericht op kinderen in echtscheidingssituaties. Om mijn kennis op peil te houden volg ik jaarlijks bijscholingscursussen en volg ik intervisiebijeenkomsten.

Ik sta ingeschreven bij de Orde van Advocaten, de Mediation federatie Nederland (MfN) en de Raad voor Rechtsbijstand. Ik ben lid van diverse mediationverenigingen (MfN groep Arbeidsmediators, VAN, Mfam, en de NMv) en ik ben aangesloten bij de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen. Daarnaast werk ik als rechtbankmediator en ben ik bestuurslid van het Mediation Loket de Vallei.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd houd ik van zwemmen, hardlopen, fietsen, lezen, (strand)wandelingen, museumbezoek, reizen en met familie en vriendinnen afspreken. Ik ben lid van de Soroptimistenclub Rhenen-Veenendaal.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

email: luimes@heerenstaete.nl

mobiele telefoon: 06-50890640

Ik bel je graag, geheel vrijblijvend:

Heerenstaete staat u bij in

Mediation

Coaching

Advocatuur

Wilt u teruggebeld worden ?