Ingrid Luimes

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Luimes, MfN-registermediator, coach in relaties en familiebedrijven en advocaat.

Mijn motto is: “Alles draait om relaties”. Of je nu gaat trouwen, gaat scheiden, in dienst treedt bij je werkgever, weggaat bij je werkgever, familie van elkaar bent, noem maar op: in conflicten blijkt hoe sterk jouw band is in deze relatie en wat je daarin tegenkomt van jezelf en de ander.

In het leven loopt niet altijd alles op rolletjes. Ik kan je in lastige tijden bijstaan als mediator en als coach, met zowel een juridische als psychologische achtergrond. Mijn werk draait om relaties en alles wat hierbij komt kijken.

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in 1966 en opgegroeid in Hengelo (GLD), in de Achterhoek dus.

Na het VWO ben ik Rechten gaan studeren bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens en na deze studie werkte ik in het familiebedrijf van mijn ouders in de onroerend goed makelaardij en ben ik beëdigd als makelaar o.g.. Daarna heb ik gewerkt bij De Lorijn in Druten als onroerend goed deskundige. In 1997 heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt bij Bax advocaten te Doetinchem en ben ik beëdigd als advocaat. In 2002 ben ik als zelfstandig advocaat begonnen in de maatschap Diepeveen Van Schaik & Partners. In 2007 heb ik mijn registratie als MfN-registermediator gehaald en sindsdien ben ik werkzaam bij Heerenstaete.

Ik ben als jurist gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en op het arbeidsrecht. Maar voor het werk dat ik doe, is een studie Rechten niet genoeg. Naast deze studie heb ik dan ook een uitgebreide Mediationopleiding van een jaar gedaan bij de Hogeschool Leiden. Op het psychologische vlak ben ik opgeleid bij Phoenix Opleidingen te Utrecht. Hier heb ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie (o.a. NLP, TA, familie opstellingen), de opleiding Systemisch Werken en de opleiding Relatietherapie gevolgd. Verder heb ik de KIES training gedaan, gericht op kinderen in echtscheidingssituaties. Om mijn kennis op peil te houden volg ik jaarlijks bijscholingscursussen en intervisiebijeenkomsten.

Ik sta ingeschreven bij de Orde van Advocaten, de Mediation federatie Nederland (MfN) en de Raad voor Rechtsbijstand. Ik ben lid van diverse mediationverenigingen (MfN groep Arbeidsmediators, Mfam, VAN en de NVVMA) en ik ben aangesloten bij de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen. Daarnaast werk ik als rechtbankmediator en ben ik bestuurslid van het Mediation Loket de Vallei.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd houd ik van zwemmen, hardlopen, fietsen, lezen, (strand)wandelingen, museumbezoek, reizen en met familie en vriendinnen afspreken.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

email: luimes@heerenstaete.nl

mobiele telefoon: 06-50890640

Ik bel je graag, geheel vrijblijvend:

Heerenstaete staat u bij in

Mediation

Coaching

Advocatuur

Wilt u teruggebeld worden ?